Blygerkurs – kurs för osäkra hundar!

En hund som är rädd eller osäker kan visa det på många olika sätt. En del skäller och reser ragg, och visar sig hotfull, en del vill fly och drar sig undan och några stänger av och visar ingenting. Allt detta är olika strategier för att klara sig ifrån det som skrämmer.

På den här kursen lär vi oss de bakomliggande orsakerna, vi lär oss läsa hundarna och viktigast av allt – vi lär oss hur vi kan hjälpa våra hundar på bästa sätt, så att de inte behöver vara rädda eller tveksamma.

Oavsett vad din hund reagerar på – dammsugaren, andra hundar, människor, åska eller något helt annat – så kommer du ha stor hjälp av den här kursen. Vi kommer träna hundarnas självförtroende och framåtanda och du som matte eller husse kommer få verktyg för att göra din hund till en glad och framåt individ!

Tid och datum: Tisdagar kl 18.30-20.30 varannan vecka, med start den 21 mars Pris: 1500 kronor.

KURSEN ÄR FULL, det går bra att ställa sig på reservlista. Anmäl dig genom att skicka ett mail till jessica@motiveradehundar.se. Uppge vad du har för hund (namn, ras, ålder, kön) och berätta vad för problem du och din hund har. Du kommer få ett bekräftelsemail på att du fått plats på kursen.

Anmälningsvillkor hittar du HÄR!