Heelwork to music-läger påsken 2017!

Ta chansen att delta på fyra dagars läger med regerande europamästaren i Heelwork to Music, Anna Larsson!

annaflynn annaflynn1

Har du börjat träna och kanske tävla i heelwork men känner att du behöver hjälp för att ta dig vidare? Kanske behöver din hund lära sig fler positioner, finslipa de positioner och övergångar ni redan har, kanske behöver du själv få en knuff för att ta tag i och göra klart dina idéer till ett program eller utveckla ett redan befintligt program så det blir bättre?

Kanske behöver ni öva er på att prestera under tävlingsmässiga förhållanden och skapa rätt förväntan hos förare och hund?

Då är detta lägret för dig! Vi träffas under fyra intensiva dagar och jobbar med positioner, övergångar, hur man skapar kedjor, programutveckling och tävlingsträning. Det spelar ingen roll vilken klass du och din hund tävlar i idag utan jag hjälper dig att komma vidare utifrån era individuella förutsättningar och mål.

annaflynn4

 

 

Instruktör är Anna Larsson: Flitigt anlitad instruktör inom flertalet hundgrenar. Med de egna hundarna Fonzie och Flynn har jag bland annat tagit silver på SM (2014), individuellt brons på NM (2015), 4:a på VM i heelwork (2016) samt blivit Europamästare 2016. I lag har vi tagit ett silver på NM, ett silver på VM och ett guld på EM. Utöver heelwork har jag tävlat i flertalet andra hundsporter, bla två SM i rallylydnad, lydnadschampionat och tävlat i högsta klassen i vallning och agility.

Hundsport är ROLIGT och att lära andra bli bättre i sin sport är galet roligt!

Datum: 14-17 april 2017. Max 8 deltagare med hund (en hund per deltagare). Kostnad 3500 kronor. Observatör (utan hund) 1500 kronor. Anmäl dig genom att maila jessica@motiveradehundar.se och berätta lite om dig och din hund! Glöm inte berätta vilken kurs du vill gå. LÄGRETS HUNDPLATSER ÄR FULLT. DET GÅR ATT STÄLLA SIG PÅ RESERVLISTA SAMT ANMÄLA SIG SOM OBSERVATÖR. 

annalynn2