Rallylydnadsläger med Anna Larsson!

annafonzie

Vill du att du och din hund ska bli ett riktigt grymt rallyekipage?

Då är detta kursen för er! Under tre intensiva dagar jobbar vi med fokus på störningsträning & överträning, banträning, startrutiner, vi testar utmanande temabanor, går igenom effektiv tävlingsträning och finslipar vad du som förare behöver tänka på för att kunna föra din hund på bästa sätt på banorna. Allt för att ni ska bli ett så bra team som möjligt och ha roligt när ni tränar och tävlar!

Vi jobbar också med störningsträning och letar efter rätt utmaningar för både förare och hund! Kanske är det inte din hund som är den mest störningskänsliga av er två? ;-)

Kursen är öppen för ekipage som tävlar avancerad och mästarklass. Instruktör är Anna Larsson, deltagit på 2 SM i rallylydnad, flitigt tävlandes i flertalet hundsporter, bla heelwork (SM,NM, EM, VM), tävlingslydnad och vallning. Jag brinner för att få folk och hundar att ha roligt när de tränar och tävlar!

Datum: 9-11 augusti 2017

Kostnad: 3000 per ekipage med hund, 1500 för observatörer (inga förkunskapskrav).

Anmäl dig genom att maila Jessica@motiveradehundar.se Berätta om dig och din hund och glöm inte skriva ett mobilnummer du går att nås på!

Se anmälningsvillkor här! 

anna-fonzie