Planera din hundträning med bujometoden!

ÅsaJ

Tid: 1 december klockan 18-21

Var: Motiverade hundars kurslokal i Bottnaryd

Pris: 500 kronor. I priset ingår tre timmars föreläsning, startkit och fika.

Anmäl: senast den 23 november till jessica@motiveradehundar.se (begränsat antal platser)

Varmt välkommen på en superintressant och rolig föreläsningskväll om det slingriga ämnet att planera och dokumentera din hundträning tillsammans med Åsa Jakobsson.

En tydlig målsättning som motiverar, en “vägbeskrivning” för att komma dit, och en struktur för att veta hur du prioriterar och lägger upp din träning – detta är tre delar som kan hjälpa till att effektivisera din träning!

Under tre timmar (med fikapaus!) utgår Åsa från ledorden “fundera – planera – träna – utvärdera” och ger dig konkreta tips och hjälp på vägen. Åsa använder systemet “bullet journal” (bujo) i sitt eget liv, och du får en tydlig introduktion och idéer på hur du själv kan utnyttja de delar som är värdefulla för dig.

Vill du själv starta upp en träningsdagbok så finns det pennor och papper att testa så att du vet lite om vad som passar just dig. Du får också ett antal förprintade exempel att antingen kopiera eller dra inspiration ifrån – av hundtränare för hundtränare!

Dessutom ingår ett startkit till alla som kommer på föreläsningen!

För den som vill tjuvkika på vad “bullet journal för hundtränare” är rekommenderar jag facebookgruppen med samma namn samt Åsas blogg The Creative Kelpie