Anmälningsvillkor

Du får ett välkomstmail med information om kursen samt betalningsinformation när det närmar sig kursstart. För swishbetalningar ska dessa vara oss tillhanda senast 24 timmar efter kursanmälan. 

Anmälan är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan tas 50% av kursavgiften ut om avanmälan sker minst 30 dagar innan kursstart. Vid avanmälan senare än 30 dagar innan kursstart kvarstår full kursavgift om inte veterinärintyg/läkarintyg kan uppvisas. Administrationsavgift på 10 % av kursavgiften tas ut vid avanmälan med veterinärintyg/läkarintyg. Betalda platser kan nyttjas fritt av andra om inte annat anges i anmälan. Anmälan till reservplats är bindande först då du fått besked om att du kommit med på kursen och tackat ja till platsen.

Observera att 14 dagar ångerrätt inte gäller på kursanmälningar. Distans- och hemförsäljningslag 2:11 12p ångerrätt gäller inte för avtal som avser: kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, servering, catering eller någon annan liknande tjänst, inkvartering, varutransport eller biluthyrning, om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.

Du är välkommen med din löptik på kurs men du måste ha tikskydd på inomhus. Hör av dig om du har några frågor. Om din tik höglöper kan det vara bättre för allas skull om den lämnas hemma. Du är i så fall välkommen att delta utan hund, vilket kan vara nog så lärorikt ibland.

Har vi reserver till kursen kontaktar vi dem och ser om de vill ha platsen. Finns det ingen reserv som kan ta platsen gäller avanmälningsvillkoren ovan, dvs full kursavgift vid avanmälan mindre än 30 dagar innan kursstart, annars 50% av kursavgiften.

Covid-19 och force majure

Behöver du boka av din kurs på grund av covid-19 får du tillbaka inbetald kursavgift minus en administrationsavgift på 10 % av kursavgiften. Detta gäller inte onlinekurser, då krävs läkarintyg enligt ovan.

Behöver vi avboka kursen på grund av oförutsedda händelser utom vår kontroll (force majure) erbjuds du i första hand en plats på en ny kurs, passar inte det får du tillbaka inbetald kursavgift.

Motiverade hundar följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tillgodoser möjlighet att hålla avstånd.

Deltagare kurser

Varje kursanmälan gäller en förare och en hund. Extra förare behöver betala för en observatörsplats, förutom på privatlektioner och valpkurser.

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund