Blygerkurs online – fortsättning

 Det finns för närvarande ingen planerad kursstart. Håll koll här, på instagram och facebook för att få info om framtida kursstarter! 

Den här kursen riktar sig till dig som redan gått Blygerkurs online men vill ha mera. I denna versionen läggs inga ytterligare lektioner till utan du får möjlighet att fördjupa dig och få feedback på de övningar som ingår i grundkursen.

Precis som tidigare kommer du som deltagare ingå i en privat facebookgrupp där du får posta filmer som jag ger feedback på. Den största skillnaden är att du får tillgång till alla lektioner direkt och kan dyka ner precis där det passar dig. Du som gått den första versionen (den som startade i februari) kommer upptäcka att en del av materialet uppdaterats. Inga nya lektioner kommer alltså publiceras, däremot kommer jag som vanligt ge en hel del extramaterial. Men huvudfokus är att du ska kunna arbeta med materialet på en djupare nivå och ta utvecklingen ännu några snäpp framåt.

Jag kommer gå in i gruppen och ge återkoppling tisdagar och torsdagar (om inget annat anges för en speciell vecka), vilket ger dig möjlighet att hinna träna i lugn och ro och välja de filmer som kommer ge mest att få respons på.

Kursen sträcker sig över tio veckor

Kursen kostar och är enbart öppen för deltagare med hund.

Maila anmälan till jessica@motiveradehundar.se och ange BLYGERKURS FORTSÄTTNING i ämnesraden.

Varmt välkommen!

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund