Anmälningsregler

Under hösten 2017 kommer jag enbart hålla ett begränsat antal kvällskurser i egen regi. Krutet läggs på Attityd hundkunskaps kurser samt föreläsningar och clinics med anledning av boksläppet. Jag planerar under vintern att lansera en eller ett par onlinekurser, mer info kommer.

……………………

Att gå kurs hos mig betyder att man har roligt tillsammans med sin hund! Det är allra viktigast tycker jag – att man skapar sig en tillvaro tillsammans där man kan göra saker ihop på ett lättsamt, effektivt och kul sätt. Och det ska vara det för båda parter.

Alla är välkomna på kurs hos mig, så länge man är beredd att jobba med positiva, moderna, belöningsbaserade metoder (vilket betyder att hundarna får lära sig regler på ett snällt och effektivt sätt). Jag jobbar efter klickerträningens principer, vilket inte är så svårt som det kanske verkar. Antalet deltagare på kurserna är litet för att alla ska få ut mesta möjliga av varje träningsgång. Strypkedjor är inte tillåtna på mina kurser.

För att anmäla er skicka ett mail till jessica@motiveradehundar.se

Skriv ditt namn, hundens namn, ras och ålder, vilken kurs du vill anmäla dig till samt några rader om vad du och din hund gjort tillsammans tidigare, samt om det är något speciellt jag behöver veta (om hunden har svårt för andra hundar, är svår att lämna i bilen, etcetera).

Kursanmälan är bindande. Du har dock alltid fjorton dagars ångerrätt för varor och tjänster som är beställda på nätet, i enlighet med svensk lag. Om du får förhinder senare än så ansvarar du själv för att hitta en ersättare. Information om kursen samt betalningsinformation skickas via mail när kursen närmar sig (vanligtvis någon vecka före kursstart). Motiverade hundar förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar. Skulle du däremot ha blivit sjuk eller din hund blir sjuk så återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig. Anmälningsavgiften för läger och helgkurser återbetalas inte.

Du får ett välkomstmail med information om kursen samt betalningen när det närmar sig kursstart (vanligtvis någon vecka innan start). Betalningen görs på swish 1235626205.Glöm inte att skriva namn och vilken kurs det gäller. Om du inte har swish ange det i din anmälan. För helgkurser och läger betalar du in en anmälningsavgift på 500kr om inte annat anges och när betalningen kommit in (inom en vecka från din anmälan) så har du en säker plats.

Skulle du däremot ha blivit sjuk eller din hund blir sjuk så återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig. Anmälningsavgiften för läger och helgkurser återbetalas inte.

Om du har några frågor så nås jag enklast på jessica@motiveradehundar.se

Kurserna hålls, om inte annat framgår, på min gård utanför Jönköping där vi har tillgång till ridhus, kurslokal med pentry, träningsplan utomhus och fina marker för spår och annan träning. Vill du hellre att jag kommer till dig och håller kurs? Det går alldeles utmärkt. Jag håller externa kurser och föreläsningar på flera olika ställen, bla specialsök, lekutveckling, kroppskontroll och föreläsning om flera hundar i familjen. Maila mig om intresse finns!