Läger äger 2020

 

 86340002_536342390330505_4096391351380213760_n

 

Save the date!

Vi är så glada att kunna meddela att sommarens bästa hundhappening är tillbaka! Den 30 juni till 2 juli är det återigen dags för BLYGERLÄGER – Läger Äger!

I år är det ett samarrangemang mellan Motiverade hundar och Hela Livets Hundskola, men lägret kommer precis som tidigare år gå av stapeln på Motiverade hundars kursgård i Bottnaryd utanför Jönköping. I år kommer antalet workshops vara tre stycken, för nos, kropp och huvud:

  • Targetträning – the next level med Gabriella Boijsen från R+ hundskola
  • Inomhussök – personsök inomhus med Marie Koenen från Byracka Forever
  • Gympa med hund – för balans, styrka och kondition med Julia Lång

Deltagarna delas in i grupper om 6 ekipage och varje grupp får en halvdag per instruktör.

Dessutom kommer Inger Ekdahl hålla en gemensam clinic i TTouch – för lugn, balans och kroppsmedvetenhet. Vi kan dessutom lova massa härligt lägerhäng och en och annan rolig lek. En av kvällarna kommer vi tända grillen.

I lägerkostnaden, 3800 per person, inågår medverkan i workshops och clinic, luncher och fika. Övriga måltider samt boende och resa fixar man själv.

Lägret är öppet för och anpassat efter blygerhunden – det vill säga hundar som är rädda, osäkra, försiktiga eller utåtagerande. Vi som arrangerar – Jessica Mann och Jenny Möller – har stor erfarenhet av och utbildning inom beteendeproblematik och vi brinner båda för de här hundarna. Jessica har skrivit boken Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte, vilken är lämplig (men inte ett måste) att läsa innan lägerstart för att få en djupare förståelse.

Mer info kommer inom kort – men det går finemang att preliminärnorpa en plats genom att maila jenny@helalivetshundskola.se

VARMT VARMT VÄLKOMNA!

liggandeLOGO-WHITE