Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/38/140338/motiveradehundar.se/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

Läger äger 2020

 

 86340002_536342390330505_4096391351380213760_n

 

Inställt. På grund av Covid-19 har vi tvingats ställa in Läger äger 2020. Vi är superledsna för detta och hoppas på förståelse. Nya tag nästa år! 

 

Save the date!

Vi är så glada att kunna meddela att sommarens bästa hundhappening är tillbaka! Den 30 juni till 2 juli är det återigen dags för BLYGERLÄGER – Läger Äger!

I år är det ett samarrangemang mellan Motiverade hundar och Hela Livets Hundskola, men lägret kommer precis som tidigare år gå av stapeln på Motiverade hundars kursgård i Bottnaryd utanför Jönköping. I år kommer antalet workshops vara tre stycken, för nos, kropp och huvud:

  • Targetträning – the next level med Gabriella Boijsen från R+ hundskola
  • Inomhussök – personsök inomhus med Marie Koenen från Byracka Forever
  • Gympa med hund – för balans, styrka och kondition med Julia Lång

Deltagarna delas in i grupper om 6 ekipage och varje grupp får en halvdag per instruktör.

Dessutom kommer Inger Ekdahl hålla en gemensam clinic i TTouch – för lugn, balans och kroppsmedvetenhet. Vi kan dessutom lova massa härligt lägerhäng och en och annan rolig lek. En av kvällarna kommer vi tända grillen.

I lägerkostnaden, 3800 per person, inågår medverkan i workshops och clinic, luncher och fika. Övriga måltider samt boende och resa fixar man själv.

Lägret är öppet för och anpassat efter blygerhunden – det vill säga hundar som är rädda, osäkra, försiktiga eller utåtagerande. Vi som arrangerar – Jessica Mann och Jenny Möller – har stor erfarenhet av och utbildning inom beteendeproblematik och vi brinner båda för de här hundarna. Jessica har skrivit boken Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte, vilken är lämplig (men inte ett måste) att läsa innan lägerstart för att få en djupare förståelse.

Mer info kommer inom kort – men det går finemang att preliminärnorpa en plats genom att maila jenny@helalivetshundskola.se

VARMT VARMT VÄLKOMNA!

liggandeLOGO-WHITE