Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/38/140338/motiveradehundar.se/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

Tränarsatsning 2020

gipflyg

 KURSEN ÄR FULL! Det går bra att sätta sig på väntelista genom att maila jessica@motiveradehundar.se. Uppge gärna om du skulle kunna gå dagtid vardagar – i så fall kanske jag kör en sån variant också. 

Vill du bli en riktigt duktig hundtränare? Klart du vill!

Även under våren 2020 ger jag en tränarsatsningen för dig som vill finslipa dina färdigheter som hundtränare. Satsningen passar oavsett om du siktar på tävling i heelwork to music, freestyle, rallylydnad eller lydnad. Eller om du bara vill ha en meningsfull vardag med din hund!. Kursen passar både dig som är ny inom hundträning och dig som hållit på länge – övningarna läggs upp på individnivå.

Vi kommer utgå från klickerträningens principer, utforska en rad olika targets, hur du kan använda miljön på bästa sätt för att underlätta inlärningen samt andra hjälper för att göra lärandet så effektivt och roligt som möjligt för varje individ.

Under fyra helger kommer vi jobba med beteenden nära oss och på avstånd, lugna beteenden och fartfyllda, små detaljer och helhet och vi kommer lämna mycket tid åt att jobba med precis det du vill fokusera på. Vi kommer mestadels jobba praktiskt med hundarna men också ha en del teori – att veta varför vissa saker funkar och varför hunden gör som den gör gör dig till en vassare hundtränare.

Syftet med utbildningen är att du ska få en hund som alltid vill träna med dig, och att du ska ha redskapen som behövs för att nå dina mål!

Helg 1 9-10 maj: Klickerträningens principer. Så använder du belöningar på effektivast möjliga sätt. Vad menas med shaping, och när är locka att föredra? Huvudfokus denna helgen är att jobba in teamen i träningsbubblan – frivillig fokus, en hund som tigger om att få jobba och är den som startar träningen.

Helg 2 6-7 juni: Allt är trickträning! Denna helgen jobbar vi med att göra hunden medveten om alla sina kroppsdelar och vi kikar på allt från apportering till balansövningar.

Helg 3 27-28 juni: Targets – så mycket mer än musmattan. Vi utforskar hur du kan använda targets för bland annat positioner, avståndsarbete och flashiga rörelser.

Helg 4 8-9 augusti: Kedjor, störningar och överträning. Nu är det dags att gå steget vidare och utnyttja allt vi lärt oss. På ett lekfullt sätt jobbar vi in ekipagen ännu djupare i sina träningsbubblor för att klara störningar utifrån och vi sätter ihop beteenden till en helhet.

Kursen kostar 8000 kronor, och det går att dela upp betalningen/helg.

Kursen hålls på Motiverade hundars kursgård utanför Jönköping där vi har tillgång till både inomhuslokal med konstgräs och träningsplan utomhus.

Anmäl dig: skicka ett mail till jessica@motiveradehundar.se och berätta varför du vill gå satsningen. Uppge namn på dig och hunden, vad ni har tränat innan, vilken ras/er och ålder hunden är samt ett mobilnummer till dig. Märk mailet TRÄNARSATSNING 2020. Antalet platser är begränsat för att alla ska få så mycket instruktörstid som möjligt – så vänta inte för länge. Anmälan är bindande, se detaljer här

Varmt välkommen!