Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/38/140338/motiveradehundar.se/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

Blygerhundar

 

 

Blygerhundar

I augusti 2017 utkom Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte.

Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete. I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds själv-förtroende – oavsett om du har en blygerhund eller bara vill stärka din hund så den tar sig an livet med glädje och självförtroende. Du får helt enkelt tips om hur du kan göra din hund till en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt! För att bättre förstå våra hundar handlar en del i boken om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte.Jessica Mann är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker. Hon håller kurser i framförallt grunder för tävlingshunden, specialsök och blygerkurser, kurser för den rädda hunden. Jessica har tre border collies och en tollare som tränas och tävlas i lydnad, specialssök, vallning, jakt, rallylydnad och heelwork to music.

 

 

Clinics, kurser och föreläsningar under 2020

19 maj föreläsning Norsborg lokala kennelklubb

HUNDraelvan, Västernorrland: 20 maj FÖRELÄSNING, KURS 21-22 maj på HUNDraelvan.
Så gör du din hund till en superhjälte! SAMT Blygerkurs för hundinstruktörer! 23-24 maj.
Se mer info på Facebook

Duohund, Bankeryd: Blygerkurs för instruktörer, 15-16 augusti

Blygerkurs Hundens Hus Göteborg, 30 oktober-1 november

 

Klicka på respektive kurs för att komma till anordnarna och info om anmälan!

Undrar du också över skillnaden mellan kurs, föreläsning och clinic? Här reder jag ut begreppen! 

IMG_6766

För närvarande ligger den vanliga kursverksamheten på sparlåga till förmån för att jag är ute och håller föredrag, kurser och clinics på temat blygerhundar och att göra din hund till en superhjälte. Jag kommer gärna till dig eller din klubb. Maila mig på jessica@motiveradehundar.se så bokar vi.

Recension i tidningen Brukshunden

brukshunden

Recension i Kuvaszbladet

Recension i Dog News

 

En filmad genombläddring av boken

Boken  går att beställa hos Klickerförlaget, hos Adlibris, Bokus med flera, och finns på många bibliotek.