Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/38/140338/motiveradehundar.se/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

Blygerkurs ONLINE

IMG_6766

 

KURSEN ÄR FULL! 

Äntligen är den här, blygerkursen online!

Ända sedan min bok Blygerhundar gavs ut i augusti 2017 har jag varit ute och föreläst, hållit clinics och träffat mängder med blygerhundar. Jag har finslipat vad som är viktigast, jobbat på ytterligare ett antal lösningar och fortsatt utveckla konceptet med att jobba på hundens självförtroende – att göra hunden till en superhjälte.

Nu är det dags att ta steget ut i onlinevärlden och fortsätta resan framåt – med dig!

Det enda du behöver är en hund, en mobil det går att filma med, ett youtubekonto och en Facebookprofil. Eventuellt rekvisita du behöver för träningen kommer du få besked om under kursens gång (och det kommer mestadels vara sådant du redan har hemma). Det är inte nödvändigt att ha läst boken Blygerhundar, men det kommer underlätta träningen.

Den här kursen består av totalt sju lektioner som var och en pågår under två veckor, hela kursen varar alltså i fjorton veckor. Varje vecka får du som deltar med hund lägga upp filmer som du får feedback på. Jag guidar dig vidare i träningen under hela kursens gång.

Lektionerna läggs upp på den här sidan, men du lägger upp dina filmer i en sluten Facebookgrupp. Det är också där du får feedback, kommentarer och guidning vidare. Alla deltagare kan se allas filmer och vara med i diskussionerna. Det gäller även den som går som observatör och inte deltar med egen hund.

Varje lektion består av en teoretisk del och ett antal praktiska övningar. Vi tar bland annat upp:
* Så får du din hund att våga ta för sig i träning och i livet i stort
* Skrammellekar
* Hanteringsträning och frivillig påklädning
* Start- och stoppknappar
* Rörelse är roligt
* Balans och kroppskontroll
* Trickträning
* Nosarbete
* Hälsa som ett trick – för hundar som är rädda för människor
* Akutlösningar
* Vad du kan göra dagar när du inte orkar

Kursstart: Måndag 17 februari 2020
Pris: 1750 för deltagare med hund (en hund per plats) och 1000 kr för observatörer. Antalet platser med hund är begränsat.

Anmäl dig genom att maila jessica@motiveradehundar.se, uppge namn på dig och hunden, vad ni har för problem, vilken ras/er och ålder hunden är samt ett mobilnummer till dig. Märk mailet BLYGERKURS – ONLINE.