Godisurvalstest!

Igår skrev jag en status om Frolic på Facebook, mina hundar blir som galna av det – rena rama doggie crack. Men är det verkligen godast, var det nån som undrade. Tja, sa jag, jag får väl testa. Sagt och gjort. Idag plockade jag fram allt möjligt: två olika sorters torrfoder, korv, kycklinghals, ost, Let´s bite kattgodis med tonfisk, ost, knäckebröd, gurka samt kycklinghals, kycklinglever, leverpastej, laxburgare, morot, och så klart frolic och la upp till hundarna. Jag började med de nio första sakerna (min hypotes var att detta inte skulle gillas lika mycket av hundarna) och sen resten i en andra omgång.

Jag kan ju återigen konstatera att det är väldigt olika hundar jag har. VÄLDIGT olika. Lång film blev det, men väldigt intressant!

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund