Under construction!

Att bygga ett företag kräver att en hel massa komponenter ska stämma, inte minst den visuell och virtuella. Jag bad Lina på Manic Monday hjälpa mig att ta fram en logga, och hon mailade tillbaka och bad mig beskriva mitt företag. Känslor, vad som är viktigt och färger. Mycket spännande och intressant för mig att sätta mig ner och tänka efter. Efter lite bollande fram och tillbaka har jag idag fått den färdiga loggan ”i min hand” (eller ja – i min inbox).

Och även om hemsidan är under construction och även om företaget inte är på långa väga färdigt i sitt uttryck så är jag glad och stolt att kunna presentera den nya loggan – och den finns ju redan här ovan. Loggan som säger vem jag är, vad motiverade hundar år och hoppas jag, ska förmedla lek, glädje, passion och kunskap, nämligen de ledord Lina tog fasta på och jobbat utefter.

Så voila:

 

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund