Tävlingsinriktad rallylydnadskurs!

Tävlingsinriktad Rallylydnadskurs i Nybörjarklass, med Zandra Beijer.
Under denna helgkurs kommer vi träna och gå igenom samtliga skyltar från nybörjarklassen. Kursen kommer individanpassas dvs. alla jobbar utifrån den nivå man är på och utifrån egen målsättning. Detta innebär att kursen passar både dig som precis börjar tränat rallylydnad men även till dig som på väg ut på tävlingsbanorna, men vill ha bättre koll på alla skyltar, inlärningen av moment samt alla regler. Målet med kursen är att samtliga deltagare ska vara välinsatta i rallylydnad och momenten i nybörjarklass. De deltagare som vill komma ut och tävla kommer att ha tillräckligt mycket kunskap för att kunna fortsätta träningen hemma och ta sig ut på tävlingsbanorna.
Under denna helg kommer vi träna och gå igenom alla regler, grundfärdigheter, moment och skyltar som ingår i nybörjarklassen. Vi kommer även jobba med banträning, startrutin, attityd, koncentrations övningar och titta lite lätt på tävlingshandligen.
Förkunskaper – Hunden bör ha någon form av grundlydnad så som sitt, ligg och kunna följa sin förare, för att man ska kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt.

 

Visst låter det roligt? Hur du anmäler dig till den kursen, och information om många flera kan du se på kurssidan!

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund