Annie, Annie, Annie!

annieplanch1

I helgen var allra sista rephelgen för Musikalen Annie. På söndag är det premiär!!!  Vill har dock sitt första framträdande på föreställning helgen efter – Charlie tar hand om premiären och Vill genrepet på lördag. Wow så jag längtar!

Jag känner en så stor tacksamhet för vad hundarna tar med mig på för äventyr! Vem skulle trott för ett år sedan att jag skulle repat scener, tillbringat en stor del av helgerna i en loge eller i ”byxan” (kullisen vid sidan av scenen) och därifrån väglett hund, och på köpet lärt mig alla låtarna till en hel musikal utantill (nästan i alla fall).

annieplanch

Vill är så otroligt miljöstark. Det finns egentligen bara en sak som bringar honom ur fattning och det är att inte ha koll på mig. Om han vet var jag är så är strålkastare, hög musik, dansande människor, rekvisita och allt som hör teatern till med rökmaskiner och stress plättlätt.  Så det har varit den största utmaningen, att få honom trygg i att veta var jag är när han går på och av scen. Numer letar han aktivt efter Norah – hans Annie – och följer med henne villigt och lyssnar på allt hon säger. Han har också vant sig vid de ytterligare tre-fyra personer som handhar honom inför och under några olika scener. Så länge han tjänar en karamell på att vara med någon så är han inte svårövertalad. Men han är verkligen en enpersonshund. Jag hade nog inte fattat det innan, hur extremt bunden han är till mig. På teatern går han lös hela tiden när han är off duty, och då går han i mina fotsteg. Nog kan han fjäska sig till lite gos och godis, men han är inte social på det sätt som Gip är. Dock så älskar Vill dagarna på teatern. I helgen körde vi igenom hela klabbet fyra gånger och han klarade det galant. Efter några justeringar i svåraste scenen känner jag mig helt säker på att han kommer göra ett superjobb. Han och alla andra!

Om jag är nervös? Klart jag är! Pirrigt och förväntansfullt som bara den! Känner mig så lycklig som får vara med om detta och ser fram emot den extra nerv som kommer komma när publiken är på plats. Det är en så extremt proffsig föreställning. Alla – utom hundarna – har någon sorts teateraknytning. Inga glada amatörer här inte – utan glada superproffs.

Om du inte köpt din biljett ännu så finns det fortfarande platser kvar! Här kollar du det: http://www.annie2016.se/ Gröna dagar är Norah och Vills!

spelplan

 

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund