Föredrag om flera hundar i familjen

I helgen var jag i Skåne, närmare bestämt i Dalby och Hundharmoni och pratade om hur det är att bo med ett helt gäng hundar. Jag utgick mest från min egen erfarenhet och berättade om både sånt jag gjort rätt (som jag tycker) och sånt jag önskar jag gjort annorlunda. Det var premiär för mig att hålla ett heldagsseminarie med enbart teori och jag var mest nervös för att jag skulle ha beräknat tiden åt helskotta fel, men det höll sig bra inom tidsramarna jag satt upp. Gip var med som sällskapdam och demohund, och han är ju faktiskt en helt fantastisk liten kollega. Vilken kille alltså! Charmade brallorna av publiken, låg snällt och väntade på sin tur och var en pepp och aktiv demohund när det var hans tur att komma ut och visa något (utom på slutet då han var TRÖTT och faktiskt knappt kunde äta mer leverpastej). Det kändes också som att jag lagt mig på en bra nivå, och kommentarerna efteråt var väldigt positiva. Jag gillar verkligen att hålla föredrag, tycker det är fantastiskt roligt att ”stå på scen” och det här var ett ämne som kändes både relevant och bra. Kommer säkert köra det igen.

Idag är vi inte lika glada här hemma. Lille Vill är inlämnad på Djursjukhuset. De ska röntga en tand, och eventuellt operera. hemskt oroligt.

 

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund