Välkommen Tesla!

allrasötastetesla

Det var de små förändringarna som leder till stora resultat, det. Den stora förändringen då? Jo, direkt efter kursen styrde jag bilen mot Fjugesta och Fanny och Thomas. På kennel For The Win föddes för sju veckor sedan fem fina valpar och en av dem ska flytta hit! Kullens enda långhåriga svartvita valp blir min, han ska heta Tesla (temat på kullen är måttenheter) och bli vallhund och lydnadshund när han blir stor. Jag är helt överlycklig så klart.

suddigtesla

Alla valparna var helt ljuvliga, och Tesla imponerade genom att kampa sönder min tröja (med lite hjälp från Volt och Newton), sova som en stock, busa som en galenpanna och mysa som ett proffs. Mer om tankarna bakom kullen och lite fler bilder finns på kennelhemsidan  och mer om pappan finns här. Jag har inte träffat pappa Tod men både det som tidigare matte skriver och det Fanny och Thomas berättade lät kanonbra. Mamma Win var en av mina absoluta favorithundar och det verkar som om tidigare valpar blivit jättebra så jag har stora förhoppningar.

kennelpappa

Jag älskar valpträning och ser som tusan fram emot att få sätta igång, men jag längtar också tills lille Tesla är vuxen av ingen annan orsak än att jag är helt sjukt nyfiken på vem han kommer bli. Eftersom jag inte kan börja valla med honom än på flera månader så kommer jag ägna vintern åt att lägga andra fina grunder och jag tänker försöka bättra mig och delge så mycket som möjligt av valpträningen här på bloggen. Redan nästa lördag hämtar vi honom, så valpsäkring av huset pågår för fullt. 😀

hungrigtesla

Tills han kommer får ni hålla tillgodo med lite suddiga mobilbilder, det var allt jag lyckades med i tisdags. Tror ni ser hur FANTASTISK han är i alla fall 😉

trötttesla

busigtesla

Motiverade hundar
Det ska vara kul med hund